rojstni dan ali cake smash

GalerijaKontakt

cake smash

Cake smash fotografiranje se je pričelo nekaj let nazaj v Ameriki, v zadnjem letu pa je postalo tudi vedno bolj popularno v Sloveniji. Cake smash fotografiranje je posebne vrste zabava in posebno fotografiranje, ki ga omogočamo, da proslavite otrokov 1. ali tudi kateri drugi rojstni dan. Vsako cake smash fotografiranje nam daje priložnost, da ujamemo čudovite portrete vašega malčka v kombinaciji z torto, balončki in ostalimi dodatki.

 

rezervacije

Da bi res dobili največ od samega fotografiranja in unikatno izkušnjo, priporočamo, da fotografiranje rezervirate vsaj 14 dni pred otrokovim rojstnim dnem. Tako boste pravočasni dobili fotografije, ki bodo lahko krasile stene na otrokovem praznovanju ali vabilih.

 

Potek fotografiranja

Najprej otroka fotografiramo v oblačilih, ki ste jih izbrali posebaj zato priložnost. Po želji dodamo tudi balone ali lesene črke in kocke. Naredi se tudi kakšna fotografija s starši.

Nato pa se zabava začne. Največkrat je cake smash fotografiranje priložnost, ko otroci prvič poskusijo in pobližje spoznajo tortico. Kot rezultat tega jo z veseljem opazujejo, mažejo in jejo. Največkrat ta tortica konča na laseh in oblačilih, zato lahko tudi predenj začnemo s tortico malčka preoblečete.

Po želji se lahko za vas oziroma za vašega malčka po tortici pripravi tudi mlečna ali peneča kopel, kjer se ga lahko še malo poigra in fotografira. Lahko se dodajo tudi limone, pomaranče ali cvetje.

Cake smash je res posebno fotografiranje, ki si ga boste zapolnili. Bo posebne vrste zabava in nered na koncu pa fotografije, ki vam bodo za vedno ostale v spominu.

 

torte

Glede cake smash tortic imate na voljo kar nekaj opcij.
Torto prinesete sami ali jo uredimo mi. Lahko se prinese navadno torto, stiroporno torto premazano s smetano ali samo večji mafin. Izbira je vaša.

V kolikor želite, da vam jo uredi naša “cukrpekarca” je potrebno, da nam zaupate vse želje in alergije.

 

ali smo lahko brez torte?

Seveda. Vsa rojstnodnevna fotografiranja so možna tudi brez torte.

Lahko se dogovorimo za določeno okrasitev, tematiko in balone pa bodo fotografije pravtako čudovite ne glede na to koliki rojstni dan se praznuje.

Naročite fotografiranje

031 636 930
[email protected]

Naroči se na novičke!

 

Tedensko pošiljava novičke, med katerimi se znajdejo tudi nagradne igre in posebni popusti za najine storitve.

Kako lahko vidite vse to? Preprosto!

Vpišite svoj e-mail in prejmite 10% popust na fotografiranje.

Uspešno si se prijavil!